Tuesday, 26 April 2011

saya review kamoo kumpulan 9!

assalamualaikum!


ouh yeah! sgt bersemangat nak buat review nie..idea kreatif dari PW...i loikkke! ngee~
kumpulan 9 nie semua gugurl! jom selongkar blog dorg..


mangsa pertama..ngeh3!

munirah izzan..lawoo nyerr nama...eh2,bkn komen nama kan?..huhu




blog kamoo...sgt merahh..grr..garang gitu..blog yg ringan..sidebar kemas..header yg kuit kiut..wah! dah tukar domain dot com yea? kena tukar jgk nie...hehehe..suka coretan usang tue..huhu..hmm..xtaw nak kutuk apa..sbb semua dah oke! huhu

kalau nak tgk blog nie klik kat sini >>>>>>>>>>>>>>> sini lah!




mangsa kedua..

coretan qalam..wah! very nice..




blog kamoo..dah cun! cuma apa kata letak banner2 atau kotak2 derma tue..hehe..kat atas skit..supaya mudah utk org klik..bila bula je blog kamoo..terus blh klik heartbeat.com tu..kotak derma yg lain dah okeh!..hh..no komen dahh ^^

kalau nak terjah blog nie picit kat sini >>>>>>>>>>>>>>> ye..sini




mangsa ketiga...

gadis pink..



 

blog kamoo..alahaii..sgt comel lah header rue..jeles2!..sidebar kemas..entri yg kemas jgk & x panjang sgt..sampai mata berpinar2..entri yg akan buat org nak baca lagih! keep it up girl! ^^..layout tue..kiut lahh..mmg sesuaiii dgn pinky girl!

kalau nak tgk kecomelan blog nie tekan sini >>>>>>>> wohoo!




waa! x boleh nak kutuk sbb semua blog dah awesome! ^^
diriku juga telah meng-follow dirimu...=)


p/s : best lah segmen nie! ^^

10 comments:

iemah said...

sy dah review...mari tgok

http://mutiarahati88.blogspot.com/2011/04/review-kump-9.html

iemah said...

tq ats comment kamu itu...nanti sy tanggalkn terus la benda tu sbb sy tgok mmg menyemakkan sj...

iemah said...
This comment has been removed by the author.
LoLLa AdeLLa said...

huhu , LOLLA ADELLA in da hommee !

thx ats pujian tuuhh . tp pe mksud u kate tulisan berpinar2 ?

tell me . bole betol kn ape yg silap !

mcm ni lah said...

singgah n follow you

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

hai...blogwalking tengok group lain wat review..hehe....

jom kenali saya dan ahli kumpulan 3 kat sini.. :)

http://cikduyung.blogspot.com/2011/04/segmen-susulan-review-sambil-berkenalan.html

KK said...

iemh : ouhh terima kasih atas review itu..btw,hya pendapat sy saje..=)

lola : tulisan yg berpinar tu menyukarkan org lain nak baca..tulisan kamoo sdh oke..^^

KK said...

mcm ni lah : terima kasih follow..=)

ca : sy dah tgk! ^^

encHIx laNDax said...

landax dah terjah dah blog depa~heee

KK said...

landax : terima kasihh^^