Monday, 18 April 2011

contest sedap mata memandang




nak join? x boleh!! hahaha..klik banner okehh? =)

nie syarat2 nya..

1. Kepada semua blogger , tak kira lelaki ataupun perempuan :)
2. Follow lah blog
saya , biar senang awak semua tahu tentang Contest nih dari semasa ke semasa :)
3. Buat satu entry dekat blog anda tentang tajuk contest sedap mata memandang :) letak kan sekali banner contest nih jugak yer :D
4. Bila dah siap , sila tinggalkan link anda di ruangan comment :)
5. Tag kan dekat blogger blogger yang lain . Pastikan mereka tahu :)




1.perempuan..nasib baik bkn tgh2,nanti x boleh join..hehe
2.sy dah follow awk! ^^
3.dah! nie lah entri nyer..hehe
4.erkk..tag dulu ke post comment dulu nie?? ngee~
5.nak tag sape nie..nie lah!
    yea..kamoo lah >>>>> prince , cik aish , cik misa
 

p/s : comfirm! mmg kena renovate blog nie...hmm...

6 comments:

Cik Aish said...

thanks sudi tag cik aish...cik aish dah masuk da contest ni sbb ada org tag aritu..hhe..gud luck okay!

pRiNCe said...

thnx tau tag...nty prince join ye lau internet ok...:)

wanie misa amane said...

Thanks tag saya ;) Hihi ^__^

KK said...

cik asih : ouh yea? gud luck 2..=)
prince : okehh..
cik misa : SAMA2..=)

nelly said...

Gud luck !!

KK said...

@nelly : trimas! =)