Monday, 18 April 2011

follower ke 0.1k : klik klik chak!

salam!


ouh yeah! gempak x tajuk entri..0.1k tu...hahaha..org lain 1k,kita 0.1k..haha
0.1k sekali dlm seumur hidup tau..hehe
eh2,btl apa! nie tuan follower tue..thanks kamoo! ^^



>>>>>>>>>>>>>>>>>> klik klik chakk! <<<<<<<<<<<<<<<<<<






sy suka header kamoo! ( x leh nak copy lorhh ) simple but nice..hmm,blog yg ringan..blog ni senior sket dari KK..KK pya lahir feb 2011,dia pya nov 2010..layout cun! sidebar kemas..tp kan, apa kata letak shoutbox,blh tukar2 link..sekadar pendapat okehh? hehe




p/s : memandangkan blog ini semakin tua,rasa mcm nak buat renovation utk blog nie,pendapat korg??



6 comments:

nadia natasya said...

baru ingt nk jadi follower yg ke 100 -.-
takpelahh jadi follower yg ke 101 (:

ouh jemput follow blog saya jugak (:

www.natasyaeve.blogspot.com

KK said...

@nadia : huhu..101 pon nombor yg lawo..=)

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

mekaceh KK wat entry khas untuk Ca.. :) hehe..
blog ca agi senior, tp follower baru sikit..sebb baru sebulan nie aktif..sebelum nie tak aktif..hehe...malu2..

shoutbox, insyaALLAH ti ca letak...hehe

header ca wat sendiri guna adobe photoshop..tak tau nper tak leh copy macam org len..boleh bitau cane nak wat header yg org leh klik gmbrnyer? ca lom mahir la.. :(

KK said...

ca : follower x penting,readers tue enting..tgk pageview tue dah lebih 1k,sy 500++ je..huhu...sy rasa sbb xblh copy header tu,mungkin sbb awk letak warning bile org right klik tu kan..ssh skit lahh.huhu

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

hehe..betul2..bik kejar kualiti dr kuantiti..ramai2 tp xsemua setia x bes gk kan? :)

KK said...

ca : u got it! ^^