Friday, 15 April 2011

rempit semasa solat Jummat

salam readers kuhh!


org pergi solat jumaat! dia org duk merenggeng kat moto! apa kes??



hahaha..yea..btl..pukul 1.30 bdk2 lelaki nie siap dgn baju melayu lengkap,kilat2 lagi, kalah incik ben masa akad nikah nie..hehe


moto..pergh! jgn ckp lahh...laju giler! (bkn puji okehh,kesal nie)..bunda KK yg tgh drive pon takut nak lalu jalan tu..main potong kereta kiri kanan like my father's road je...hahaha...adoii...


tambah2 plak x pakai helmet..cukup sekadar kopiah & songkok je..nie kira kalau jadi apa2 nie,lepas solat Jumaat blh terus solat ____  ( nauzubillah )



yg bertambah pelik nya, bdk kiri kanan jadi penonton..ramai plak tue..tlg lah dik, jgn mermpit..mcm2 blh
KK rasa kalau x de penonton, dorg pon malas nak buat free show nie kan???



kalau pukul 1 .30 dorang duk meronggeng kat atas jalan..maknanya..dorg x solat Jumaat ke?? wallahualam..



kat trafik light 2..main2 je wat u-turn..lps 2 terus willi willey..( erkk..mcm mana nak eja 2?? haha )


org nya.hensem....tp syg...


tapi kan,knp mereka buat mcm tue yea?? sekadar ingin berseronok..kita kena igt,x salah berseronok,tp..jgn sampai membahayakan diri sendiri dan org lain...


sekadar berkongsi perngalaman..


p/s : jauhi lah perkara yg sia-sia...=)

1 comments:

Muhamad Luqman Hakim Mahmud said...

ho..ssh ckp kat blog macam ni..awk de facebook?
or ym ke?ade
klu ade add sye hakimmahmud_1994@yahoo.com
saya akn bgi tau lebih lanjut