Friday, 6 May 2011

Shawl Random Giveaway dari Moe Closet!



salam..


hari nie first time KK nak join GA..sbb hadiah dia..shwalll! aku gilak shawl..huhu






antara sebab2 KK join jgk GA nie sbb syarat dia mudah je..x susah sangat..lebih tertarik nak join..so kalau ada yg nak buat GA..syarat tu jgn lah susah2 sangat..nanti x de org nak join..hehe ^^



lagi senang sbb blogger tu suruh kutuk blog dia..hahaha =)
okehh..



let's begin!

sidebar kemas..blog ringan terapung2..good! header pon comel ngaa~..tapi,apakata kalau letak widget yg lebih penting kat atas ( sidebar ) contoh..SB tue kat atas sikit supaya senang org nak tinggal kan link..tp sy xtahu lah sbb nie ala2 blogshop kan..mungkin owner lebih pentingkan penjualan..x gitu owner? hehe..lebih kurg mcm tue lahh..yg lain dah okeh! keep it up! ^^



kepada yg nak join..klik lah banner tu dgn penuh bersemangat..bkn perempuan je blh join..laki pon..nanti kalau dapat..blh bagi kat gf kr..mak korg ke..kakak,adik..paling kurang pon..blh bagi kat KK..hahaha ^^


KK dgn bangga nyer nak tag



p/s : i loiikeee shawl! walaupun kdg2 pakai serabut je..haha =)

5 comments:

nelly said...

gud luck ! tq ^^

Cik Ezy said...

gud luck ye..
=)

KK said...

nelly : cik eay : mekashih! ^^

ain dzaya said...

mournimm, bw di sini!!
gud luck taw!!

Halusinasi said...

terima kasih kerana join GA dari Moe Closet^^
Blogwalking sambil meninggalkan tapak di sini^^

- haha, nsb baik tak kutuk, takot gak ni >_< -