Tuesday, 10 May 2011

letih lah macam nie!

salam..


entry di malam hari..tanpa hala tuju..x de isi tersirat..huhu
korg pernah x mengalami situasi mcm nie?


...

.
.
.

...


.......
..









....

.

.
.
klik dengan penuh bersemangat untuk gambar yang lebih berlemak

.

mula2 cuak jugak tgk hilang semua blog yg KK follow..hilang begitu saje..waa! ouhh..x kan lah KK nak cari balik semua blog2 yg KK dah follow..ouh no! =='


ada jgk blogger yang fening kefala bila keluar macam tu..tapi , lepas refresh balik..ok lah dia..nie dah letih dah mata memandang skrin asyik duk refresh je..adoii..


xpe2 kita cuba lagihhh...bersemangat! ouh yeah..


p/s : jgn mudah putus asa ( nie kot maksud tersirat? )



7 comments:

nanibahaudin said...

pundh terkono mcm tue td.. byk kali lak tue.. sabor jek la.. huhu..

Rozuan Ismail said...

wan pon baru terkena kejap tadi.lepas ni ok lah.dia blank jap

kambeng.karbonat said...

slalu jgk jd camni.tapi relax jer. :P

Cik Ezy said...

bkn sekali..
bkn 2kali..
tp dh byk kali terjadiiiii~
hehekk..
kalo jdk camni, cik ezy offline je..
sakit ati..
huhu

msredcheesecake said...

SALAM CIK KK

SLALU JUGAK TERJADI PADA MSRED KEBELAKANGAN NI...REFRESH JE OK...

KK said...

nani : sabo je lah ( HKLBR ) hehe

wan : terpaksa tggu lam..bkn blank kjap je wan..lamee huhu

KK : relax? mcm x kesah je..huhu

cik ezy : btol3..lain kali nak off jgk lah..senang skit.hehe

msred : sy rasa semua pernh lalui kan? =)

hans0 said...

banyaknya masalah anda sama blogspot.. sabar je lah