Thursday, 5 May 2011

gulp! yeke?!

salam..



nak gelak nie..x kira x kira nak gelak jgk! hahahaha..ok dah puas..niat dlm hati nie baru je nak tukar header blog..tp,KK x pandai nak guna photoshop..tgh belajar sikit2 dari ttrial yg mas buat..thanks mas! ^^



lepas tu,igt nak tukar header dgn cara join segmen nie dan nie..mcm best je kan? blh header free & comfirm lawo! kalau x..x kan dorg nak buat header untuk org tanpa kemahiran.. kita bantu org dgn apa yg kita mampu..kan?


sekali..bila buka je dashboard naik mendadak followers KK..Alhamdulillah..x banyak pon tapi yg penting ikhlas..pelik2..terus bkk blog..tgk kat sb..nampak nie...




klik dgn penuh bersemangat untuk gambar yg lebih jelas


apalagi! terus bkk blog incik ben dalam entri nie..ternganga..terkezut..huhu..x sangka plak..sbb..untuk pengetahuan incik ben,sy guna paint je tu..huhuhu..agak pelik bila dinobatkan header pilihan..huhu..apa2 pon terima kasih incik ben!



p/s :  entri pasal incik ben lagi..huhu..4 entri berturut2! huhu

8 comments:

nurkaloi said...

WAHHH bestt
tahniah ^__^

cik hani said...

wowww...

dinobatkan header pilihan..

dari incik ben!


TAHNIAHHH..

kambeng.karbonat said...

wahhh.org nama kk ni mmg hebat lah. :P

KK said...

kaloi & terima kasih : terima kasih ^^

kk : haha..sokong! haha ^^

Budak Botak said...

he3, tahniah2...

Entry terbaru -> USB Flash Yang Bercahaya Bila Mesej Facebook Masuk... (",)

unknown girlz said...

congrats!!
rezeki.. btw,nice header :D

KK said...

trimas! ^^

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D