Wednesday, 4 May 2011

saya blogger & saya bangga ^^

assalamualaikum w.b.t


perasan x? perasan x? tiga entri dari segmen abg ben berturut2..hahaha
bagus KK! sgt bgs sbb tak ada idea nak buat entri tue..=( huhu



image


  • KK dapat banner nie dari..of course dari http://www.benashaari.com/ sbb dia yg buat segmen nie..hehe
  • kalau korg nak tahu cara dan tujuannya korg klik lah sini dgn penuh bersemangat..hehe
  • kalau yg tak faham sila tanya..mekasih!


p/s :nak tgk jgk sejauh mana banner nie tersebar..x sabarr..

13 comments:

Eza Ridzwan said...

terjah dari segmen BA..

BRO_MONDAY said...

terjahan sopan dan penuh komitmen dari blog bro ben...koh koh koh
ai pun join!!!

~C-K-K~ said...

Blogwalking sini.. datang dari blog abg BEN... salam perkenalan...^^Y

http://jomkongsistory.blogspot.com/2011/05/jika-anda-seorang-blogger.html

nurkaloi said...

kaloi blogger juge ^_^

elmiesya said...

tumpang singgah kejap tau. letih jalan2 dari blog ben ashaari. kalau senang2, datanglah ke rumah. rasa nak tambah seorang lagi follower, follow la blog ni. gerenti follow balik. salam perkenalan
http://cintaelmiesya.blogspot.com/

Cik Ezy said...

saye pon sorg blogger.
haha

fuuyooh said...

salam kenal .. hehe.. dan follow.. dg dr blog hj ben.. hehe
call me ok

syamsiyati said...

kami blogger gak...tp tak join lagi...join sini dulu...nnt hangpa mai la jenguk kami pulak nah...

dilazfamily said...

singgah sini dari blog abg ben.best tu abg ben buat entri untuk KK.
Dilaz follow KK.
Meh datang blog dilaz
http://dilazfamily.blogspot.com/

Kisah Sufi said...

salam singgah dr blog Ben Ashaari

noor badriah said...

datang singgah dari blog abg ben..
sambil follow blog comel nie =)

jemput ke blog saya :

http://pinkmiaw.blogspot.com/2011/05/jika-anda-seorang-blogger.html

Rozuan Ismail said...

tahniah blog awak Ben Ashaari review

KK said...

terima kasih semua..
btw, dah terjah blog korg..
keep it up! =)