Saturday, 7 May 2011

ranking of universities in Malaysia

salam readers kuh! ( wah, lame dah x buat statement nie )



semalam keputusan permohonan kemasukan ke universiti keluar kan? Alhamdulillah..KK berjaya..( 18 tahun?! yea..muda lagi..hoho )



okeh..nie nak share ranking universities kat dlm malaysia nie..agak2 korg punya U ranking ke berapa??











klik kat gambar dgn penuh bersemangat untuk gambar yg lebih gemuk..gambar ini sumber inspirasi dari >> sini


KK dapat tawaran dari Uni yg ke 20 tue..hehe..UTHM..here I come! ( ok,tipu..x tahu nak pergi matrik ke diploma ) blh tolong x?? grr..


p/s : UTHM kat johor je ke?

4 comments:

rruunn-ziza said...

tahniah2..
ermm matrik setahun tapi kena struggle kalu nk dpt pointer tinggi n jadual study sgt pack tpi bez la...
diploma..-rasa rilex ckit tpi at least 3tahun.

Rozuan Ismail said...

alamak UKM dah jatuh no 6 ke?ari tu no 3.ini bila punya ni?

kambeng.karbonat said...

ehh.uitm no 4.hebat jgk eh..tapi unimap no 3,lagi hebat. :D

KK said...

ziza : matrik best eah? wah! nk pergi matrik lahh..huhu

rozuan : rasanya yg thn nie..tp,xlogik plak kan..sbb x kan dah ada ranking..tp,thn x abis lg.hmm~

kk : huhu..semua hebat! ^^