Wednesday, 30 March 2011

Masalah Besar..

assalamualaikum..



ouhhh masalah2..masalah2..bikin panasss hati je..dah letih tinjau2 seluruh blogger.com nie x jumpa jgk..
dah la kita nie blogger baru yg x tahu apa2 (muehehe)...mcm mana nak buat nie..adoi3 (hentak kepala kat dinding)



nak tya org kat rumah nie,dorg pon xtahu..memandangkan KK sorg jek blogger dlm rumah nie..
kat sini je lah KK meluahkan isi perut masalh kuh ini..hehe



search kat Blogger Help pon..hampehhh...mata ini sudah berpinar..
nampak burung berterbangan kat kepala nie ha..hak3..


hmm...sebenarnya..nk tya nie..hehe..
erk..hmm...hee



kenapa blog yg sy follow,gambar x naik??
mcm mana nak upload?? kat mana??
*sbb xjumpa*



tlg sy eak?
SYG KORG! mueheeh..=))

5 comments:

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

Tq singgah my blog =)
Masa follow tu, sebelah button follow this blog kan ada more options. Klik situ.. Nanti ada keluar nak follow guna acc google ke, acc lain ke.. Gud luck!

nur ikhyar dee said...

mgkin gambar tu bukan dari pc yang awak guna kot,dulu saya jd camtu jugak,kalau tukar pc,otomatik gambar laen yang naik tapi dengan nama yg sama...cuba try dulu follow guna gambar yg tgh guna sekarang,esok tengok laen naik ke tak yang dekat blog awak follow tu...try and error k :)

happy blogging...

KK said...

thanks korank! *wink2*
mata bersinar2..

Arif Azmi said...

rasanya dua saudari diatas sudahpun memberi jawapan kepada soalan anda tadi.. :).. namun jika terdapat lagi kemusykilan tentang cara menukarnya jangan segan bertanya.. ^^,.. btw.. nice blog..

KK said...

sy dah dpt selesaikan 'MASALAH BESAR' sy..hehe
terima kasih..

arif : okeh! sy mmg xtaw malu..hek3