Saturday, 26 March 2011

Kawan2 jom komen blog saya

 





 KOMEN DARI ANDA SANGAT DIPERLUKAN!!


yea! sgt diperlukan..memandangkan KK blogger baru..nak tahu jgk apa komen senior2 KK ttg blog nie..hehe..mane tahu dpt membantu diriku yg serba kekurangan nie ( chewah! hak3 )..dan dpt menaikkan trafik kan?? *berangan jap*



perlu bykkan widget kah??
perlu bykkan entry kah??
perlu perbaiki cara penyampaian kah??
*dan lain2* =)




KayKay

5 comments:

putERi-kAtEk said...

hye dear...salam... katek singgah ye... huhuhu.. sangat susah nk komen semalam. jenuh cari kat mana laaa nak komen. hehehe...

hehehe, saya pun baru jugak berblog ni awak. tapi saja2 aja nk review blog kawan2...

ok pasal widget tu, kalau boleh yang penting2 aje. sebab wigdet ni kadang2 memberatkan blog. tgk size la.. huhuhu.. dulu sy suka sgt widget2 ni, comel. tapi rmai tegur blog loading memanjang...

pasal entry, kalau ikut kata2 otai blog, diorg memang sarankan kena updated blog setiap hari bayk kali. mcm sehari 3 atau 4 entry. blog, sinonim dgn entry kan... so memang perlu sgt la...

tentang cara penyampaian, itu lah kelainan setiap blog. kelainan dari cara penyampaian. ad yang suka smpaikan maklumat secara serius, ada secara gurauan kan... haaaa... cara penyampaian tu kena kreatif....

ok pasal blog awk, semua ok, tak lambat, tak serabut,cuma pasal entry post ni... haaa... awk letak 1 aje... kalau boleh letak la 3 atau 4 entry kat depan ni. so org boleh tgk yang lain2 jugak :D

yang lain semua ok!!! teruskan berblog ye!!!

salam kenalan!!

http://puteri-katek.blogspot.com/2011/03/kesilapan-saya-dalam-berblog.html

*47!k@# said...

ika dtg dri segmen puteri katek..ika pon bukan senior..bru jugk ni..tp nk share2 maklumat yg ika dpt..psal widget tu betul lah kate puteri katek yg penting2 je ltk..lau xpenting xyh ltk pon xpe..ika first2 dulu pon suke ltk widget bebyk nih..akibatnye lmbt load..so,,ika dh bnyk buang..mcm mr.nyet2 tu..comel memng comel tp berat sgt yg tu..sebb nak buat animation satu per satu move dy..byk effect dy gunekan..cdngn ika xpelu kot bnde tu..tp terpulang lah..wt mse ni belum berat lgi blog nih..tp nnti bile dh byk bnde lebeyh penting nk buh nnti jd bert sgt..tu je nk ckp kot.. jom la review blog ika plak.. http://snasatieka.blogspot.com/2011/03/kawan2-jom-komen-blog-saya.html

JUNKO-EL-HIDA said...

Hai sist!..Kat mane followers?..Kenapa x letak widget followers?..Nak follow!..huwaaaaaaaaaa!

KK said...

katek & ika : thanks a lot dearest! hoho..
jasa anda amat di hargai..=)
hida : hye..=) alo..dulu sy letak widget 2,tp,sbb xde follower sy buang balik..hehe..xpe2,dah bubuh balik dah kat situ ha..=))

pRiNCe said...

dari blog katek...sy pun join jugak..
tak tahu la nak komen ape..
blog ni cam dah perfect jew.....:)