Tuesday, 26 February 2013

Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli..

Assalamualaikum..
join segmen satt...
senang n pantas..
like senafass jea...
haha :P





Eraz Fadli mengajak semua blogger untuk join Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli.. Segmen yang sangat simple dan insyaallah akan memberi manfaat kepada semua.. Segmen ini bermula pukul 8.30 pagi hingga 11.59 malam ini sahaja.. Top Refferal akan mendapat sesuatu daripada Eraz Fadli.. 

Syarat : -
  1. Follow blog Eraz Fadli , dan like Page E'raz Fadli..
  2. Buat tajuk entri Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli..
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri..
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen..

# Senang.. Idea cara yang simple dan mudah ini Eraz Fadli kreditkan kepada blogger Mia Liana.. 

42 comments:

❤✿nOrhidayah myusni✿❤ said...

As salam... AEY dari segmen yang sama...
masOk dan fOllOw u ^^,
salam perkenalan...

http://anakenyusni.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Farah Waheda Wahid said...

yeay..kita join segmen yang sama... ^_^

Eraz Fadli said...

Terima kasih sebab sudi join Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli.. Senarai nama akan diupdate dari masa ke semasa..

Setphene Tomi said...

segmen yg sama....http://setphenetomi.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html singgah dekat sni juga kalu sudi k..

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

doktor saida [ ^_^ ] said...

dari segmen sama . saya follow =)

~N!k nURfAt!hAH hARun~ said...

dtg dari segmen sama n done follow#437

http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalkin-oleh-eraz-fadli.html

Aini Yunus said...

singgah dari segmen yg sama..folo kk juga

♔ Cahaya Permata «^.^»♔ said...

Assalamualaikum Hai , Alja Blogwalking sini ! Singah-2 lah blog alja :)

http://www.cahayapermata.my/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Nisha Nisrina said...

Hai.. ^_^ Kalau ada masa, jemputlah join Segmen saya :)

http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html

Ibu Amirul said...

Balas kunjungan...
Done follow 350

CikZaniff said...

singgah sini smbil follow skali..:)

[PCL] said...

salam, pcl datang dari segmen sama utk buat lawatan ...semoga dpt ukhuwah berterusan..

http://www.pakciklie.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Nur Asyiqin Ismail said...

Syiqin singgah balik,
KK, blog awak pun syiqin suka sebab kemas dan Syiqin Suka..

Intan Akma said...

balas kunjungan
http://sweetmamaintan.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Nao Mei said...

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

datang berhajat...singgah sini

~IraNur~ said...

dari segmen yang sama ^^

Seneorita Baharin said...

As salam KK, singgah sini too, dr segmen yg sama..
btw dh lama follow KK..good luck eyh ;)

Budu Bilis said...

Singgah dari segmen yang sama. happy blogwalking^^. jom ke blog sy http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

mizzniya said...

salam kenal...membalas kunjungan...=)

Cik Anis said...

balas kunjungan..done follow kamu :)

Hatimi Tahirruddin said...

kunjungan balas ke sini...terima kasih sebab dtg ke blog sy td....:)

deno said...

tak sempat deno join tapi deno nak blogwalking sini jugak! oh ya, deno folow sini! jom ke blog deno? :)

www.dayangdeno.blogspot.com

Eraz Fadli said...

Senarai peserta untuk Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli telah dikemaskini sepenuhnya.. Jom blogwalking !

http://www.erazfadli.com/2013/02/senarai-peserta-segmen-blogwalking-oleh.html

Seterusnya, tunggu pengumuman blogger bertuah!

Mia Liana said...

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli_26.html

Diyan Hani said...

Hani datang dari segmen yang sama..jom ke blog saya pula....

http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalkingeraz-fadli.html

Fazi Isma said...

salam.singgah bw sini kembali =) done follow

Cik Mira said...

Hai , Mira in da house !! ><

http://cikyanxyanx.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

michelle De hunny said...

balas kunjungan disini.
happy blogwalking awak ^^

mizzniya said...

salam kenal ^_^
datang singgah & jemput singgah
http://mizzniya.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

mizz_lolly said...

dtg singgah kembali...salam kenal...:)
done follow awk...
klu sudi follow la sye...
http://lolipopsayadia.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

permatabiru said...

membalas kunjungan follow sini balik :)

Cik Anis said...

Dr segmen sama... dh follow dh..jom follow cik anis pulak :)

http://anisfadliyana.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Ainim Suju said...

Salam perkenalan
http://ainimrashihah.blogspot.com

SAM DIA said...

Singgah sini dari segmen yang sama..done follow. jom singgah blog Sara http://samdia.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

SAM DIA said...

Singgah sini dari segmen yang sama..done follow. jom singgah blog Sara http://samdia.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Aten said...

done follow awk dear..follow aten balik k :)

http://atienstory0809.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Ibu Amirul said...

BW disini
http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Eraz Fadli said...

Assalamualaikum dan Selamat Pagi.. Sekali lagi Eraz jenguk ke sini untuk memaklumkan bahawa Top Refferal bagi Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli telah diumumkan..Jom semak siapa yang kena di entri INI.. Tahniah..

Emas Putih said...

dari segmen sama.
http://www.kisahemasputih.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Zamani Abe said...

Salam~ Zam datang nak berkenalan dengan Tuan Blog :) Jemput singgah : http://zamani84.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Nurul Yuyu said...

Assalamualaikum.datang sini dari segmen yang sama:
http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

nak ajak join contest pertama dari saya.harap sudi join dan doakan semoga mendapat sambutan ye.jom join,62 hadiah di tawarkan untuk 16 pemenang! :D

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/04/contest-header-paling-meletop-2013-by.html